Хлабав ли беше ремъка?
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ромео 33 имола странен звук
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеДо колко стана известно ремък или ролка на динамо...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Това предстои да го направя в най-скоро време.Но това което повече ме притеснява е миризмата на бензин.Много мирише на бензин и когато си провеярам маслото все едно помирисвам пистолета на бензиновата колона.Имах точно такъв проблем преди известно време(аз даже тема писах)пак така ми беше навлязло бензин в маслото заради скъсана гарнитура.Възможно ли е да имам същия проблем и да я убивам бавно ,но сигурно или просто така си мирише?А,и маслото май ми се вижда поразредено!Сега следя дали се покачва нивото на маслото евентоално ако влиза бензин,но не се вижда много добре на моето шило.И при вас ли е така или да се ходи на майстора дето я прави.Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer
Comment
-
При нашите няма от къде другаде да влиза бензин,освен от дюза,която да пропуска,което честно казано още не съм срещал.Просто не виждам от къде другаде.Нека и другите кажат нещо!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
На някой не му ли се е случвало това с навлизането на бензина?или поне колегите с 33 да кажат миришат ли им много колите на бензин?Моята мирише докато карам и си отворя прозореца...камули в гаража.Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщениеНа някой не му ли се е случвало това с навлизането на бензина?или поне колегите с 33 да кажат миришат ли им много колите на бензин?Моята мирише докато карам и си отворя прозореца...камули в гаража.
Comment
Comment